BHV Vlam
BRN Brandbeveiliging bhv training

Training en levering AED

Met een AED (Automatische Externe Defibrillator) is het voor iedereen mogelijk een leven te redden. Alleen het snel toedienen van een elektroschok kan het hartritme van een slachtoffer met een hartstilstand herstellen. Iedere minuut dat die behandeling uitblijft daalt de overlevingskans sterk.

In Nederland worden gemiddeld 30 mensen per dag getroffen door een hartstilstand buiten het ziekenhuis. Snel handelen van omstanders, goede reanimatie en binnen enkele minuten inzetten van een AED vergroot de overlevingskans met 70%! Een hartstilstand komt altijd onverwacht en kan iedereen, ongeacht leeftijd of gezondheid, treffen. BRN Brandbeveiliging levert diverse merken AED’s. Wij kunnen door onze ervaringen u een goed advies geven in gebruiksvriendelijkheid, eenvoudige bediening, half of volautomatische versie. Je kunt ook zelfs al AED’s huren voor nog geen euro per dag. Dus kortom wij helpen uw graag bij het maken van de juiste keuze.

Tijdens deze training leren ervaren instructeurs u op een leerzame en praktische manier hoe de werking van een AED is. De training wordt volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad gegeven.

Onderwerpen die behandeld worden:

  • Werking van een AED
  • Veiligheidsaspecten bij gebruik van de AED
  • Gebruik AED
  • Diagnostiseren
  • Inzet AED en communicatie
  • Oefeningen van diverse reanimatiescenario’s bij baby’s, kinderen en volwassenen

Bent u geïnteresseerd in een van onze trainingen?