BHV Vlam
BRN Brandbeveiliging ehbo trainingen
BRN Brandbeveiliging bhv trainingen
Brandprotectie
BRN Brandbeveiliging blusmiddelen

Let op: brandblusser in auto in sommige EU-landen verplicht!

brandblusser in auto verplicht in eu

Ga je deze zomer op vakantie in Europa en reis je met de auto? Check dan voor vertrek de verplichte benodigdheden in de auto. In ieder land gelden hier namelijk andere regels voor. In veel landen ben je bijvoorbeeld verplicht om een EHBO-doos of gevarendriehoek bij je te hebben. Maar in sommige landen is een brandblusser in je auto ook een verplichting!

Brandblusser verplicht in auto
Reis je naar of via Griekenland, Polen of Turkije met de auto? Dan ben je verplicht een brandblusser in je auto te hebben. Controles kunnen streng zijn en wanneer je geen brandblusser in je auto heb kun een boete hoog uitpakken. In België is een brandblusser voor auto’s met een Nederlands kenteken niet verplicht, maar om discussie met de lokale politie te voorkomen, raden wij aan er wel een mee te nemen.

Brandblusser veilig plaatsen
Je mag bij ons langskomen voor gratis advies. Waar kun je bijvoorbeeld het beste de brandblusser in de auto plaatsen? Tevens kunnen wij ook de brandblusser voor je installeren. En zoek je nog EHBO-middelen om mee te nemen in de auto? Deze hebben wij uiteraard ook beschikbaar.

Heb je vragen? Stel ze ons gerust!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u vragen?