[searchandfilter id="149"]

BRN Brandbeveiliging is de partner voor bedrijven en instellingen als het gaat om bedrijfshulpverlening en brandveiligheid. Wij bieden bedrijven een op maat advies als het gaat om het verkleinen van de risico’s en het adequaat handelen op het gebied van brand, ongevallen en calamiteiten.


Filosofie

BRN Brandbeveiliging is de partner voor bedrijven en instellingen als het gaat om bedrijfshulpverlening en brandveiligheid. Wij bieden bedrijven een op maat advies als het gaat om het verkleinen van de risico’s en het adequaat handelen op het gebied van brand, ongevallen en calamiteiten. Kernwoorden in ons bedrijf zijn praktijkgericht, op de eigen werkplek, betrouwbaar, flexibel en persoonlijk. Wij staan er voor mensen op een praktische manier te scholen in hoe om te gaan met realistische stressvolle situaties die zij in hun dagelijkse werkomgeving tegen kunnen komen. Daarnaast willen we bedrijven en instellingen een stuk bewuster maken van de risico’s op de werkplek. Het verzorgen en onderhouden van brandblusmiddelen, EHBO-koffers, AED’s, vluchtplannen en risico-inventarisaties is daarom ook onderdeel van het totaal pakket aan (brand)veiligheid wat wij bedrijven en instellingen willen bieden. Uniek op dit gebied is de nazorg die wij bedrijven en instellingen bieden. Mocht uw bedrijf of instelling na een training bij ons, daadwerkelijk te maken krijgen met een heftig incident, dan zijn wij er ook voor het opvangen van de medewerkers.

Onze aanpak

Na een eerste telefoontje of contact gaan we met de klant in gesprek over de wensen of zorgen die er zijn rondom het thema (brand)veiligheid. De klant geeft aan waar zijn behoeften of vragen liggen en wij maken daarop een offerte op maat. Wij zoeken naar de meest praktisch werkbare oplossing die voldoet aan wet- en regelgeving maar daarnaast ook ‘op het lijf’ van de organisatie geschreven is. Wij werken met gediplomeerde instructeurs en medewerkers uit de praktijk, u moet daarbij denken aan brandweermannen/vrouwen en ambulancehulpverleners. Mensen die in hun dagelijkse praktijk te maken hebben met stressvolle situaties en als geen ander weten hoe te handelen maar ook uit eigen ervaring weten wat de impact van een calamiteit kan zijn. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van (brand)veiligheid en kunnen een juiste vertaling maken van de theorie naar de praktijk.

Lange termijn

Over vijf jaar hopen wij als bedrijf in Woerden en omstreken de partner voor vele bedrijven en instellingen te zijn op het gebied van (brand)veiligheid. Wij zien uit naar het opbouwen van een vaste klantenkring waarin iedere klant zich met persoonlijke aandacht van BRN Brandbeveiliging gesterkt voelt op dit onderwerp. De kwaliteit is en blijft onze focus. Wij houden vast aan onze praktische inslag en zijn geslaagd als al onze klanten ook daadwerkelijk meer handelingsbekwaam zijn in geval van nood.


Bonne René van Ringelesteijn

De technische man van BRN Brandbeveiliging die als brandweerofficier, ieder bedrijf van het juiste advies op maat kan voorzien als het gaat om (brand)veiligheid. Zijn nuchtere kijk en no nonsense mentaliteit maakt hem een betrouwbare partner als het gaat om vragen rondom het thema (brand)veiligheid. Met zijn werk als brandweerofficier heeft hij naast de praktijk, ook zicht op de beleidsmatige kant van het omgaan met heftige incidenten/ calamiteiten.

Wil je meer weten?  Stuur dan een e-mail naar:
bonnerene@brnbrandbeveiliging.nl

Nico Langhout

De commerciële man van BRN Brandbeveiliging die met zijn jarenlange ervaring als brandweerman en instructeur op gebied van brand en calamiteiten, weet waar hij over praat. Kracht van Nico is om die ervaring om te zetten in het opleiden van mensen in het omgaan met stressvolle situaties. Al jaren worden er BHV opleidingen aangeboden die vooral een theoretische inslag hebben, jammer want juist die praktische handvatten zijn zo nodig op de werkvloer. Daarom BRN Brandbeveiliging, een bedrijf ontstaan vanuit de praktijk, dat zo veel mogelijk wil aansluiten bij de realiteit.

Wil je meer weten?  Stuur dan een e-mail naar: nico@brnbrandbeveiliging.nl

Martine Schouten-Valk

Martine is sinds oktober 2016 werkzaam als Office Manager bij BRN Brandbeveiliging. Bij BRN Brandbeveiliging houdt Martine zich vooral bezig met het plannen en organiseren van alle trainingen en onderhoud en alles wat daarbij komt kijken. Bij Martine kunnen klanten terecht met allerlei vragen. Martine is het eerste aanspreekpunt op kantoor, voor zowel klanten, instructeurs als collega’s. Tevens is zij verantwoordelijk voor de administratie.

Wil je meer weten?  Stuur dan een e-mail naar: martine@brnbrandbeveiliging.nl

Job Ros

De duizendpoot van BRN Brandbeveiliging. Job Ros zit al sinds zijn jeugd bij de brandweer en heeft hierdoor veel affiniteit met brandbeveiliging. Na jarenlang in de horeca te hebben gewerkt is Job in juli 2017 begonnen met onderhoud voor ons en is hij op 1 november vast in dienst gekomen. Job is verantwoordelijk voor een groot deel van het onderhoud aan al onze geleverde materialen. Job staat als adviseur en instructeur voor u klaar om uw vraagstukken omtrent brandbeveiliging en opleidingen op te lossen.

Wil je meer weten?  Stuur dan een e-mail naar:
job@brnbrandbeveiliging.nl

Fien Ruijgrok

Fien Ruijgrok is sinds september 2018 werkzaam bij BRN Brandbeveiliging als instructeur EHBO, kinder EHBO en BHV. Oorspronkelijk heeft zij een achtergrond in de zorgsector, maar 2,5 jaar geleden toch besloten om meer de instructie kant op te gaan. Het werken met mensen blijf ik ontzettend leuk vinden. Als instructeur is het iedere dag weer een uitdaging om de cursisten vaardigheden aan te leren passend bij de situaties op de werkvloer. Bovendien moet je als instructeur jezelf ook blijven ontwikkelen en leergierig blijven en zo is geen dag hetzelfde.

Wil je meer weten?  Stuur dan een e-mail naar: fien@brnbrandbeveiliging.nl

John Schalkwijk

John is de specialist op het gebied van de brandprotectie. Geen uitdaging is te veel voor John en zijn team. Brandprotectie is een specialistische tak van BRN-brandbeveiliging. Heeft u doorvoeren en uitsparingen in brandscheidingen die professioneel afgedicht moeten worden dan komen John en zijn team met specialisten graag bij u over de vloer. John heeft veel ervaring op het gebied van ver en nieuwbouwprojecten een echte allrounder op het gebied van de bouw. John is ook al jarenlang vrijwillig brandweerman in Woerden.

Wil je meer weten?  Stuur dan een e-mail naar: john@brnbrandbeveiliging.nl

Walter Esteie

Walter is sinds 1 september 2018 de bedrijfsleider bij BRN. Walter is al jaren vrijwilliger bij de brandweer en kent Nico en Bonne René dan ook al heel lang. Walter is de man van het organiseren en structuren aanleggen. Daarnaast is hij een specialist op het gebied van MVO en Milieu. Maar Walter kan ook ingezet worden als brandwacht, veiligheidsman of om brandblussers te controleren en dat alles REOB/VCA gecertificeerd. Walter werkt rustig en efficiënt en verliest daarbij het doel niet uit het oog om de klant perfect van dienst te zijn.

Wil je meer weten?  Stuur dan een e-mail naar: walter@brnbrandbeveiliging.nl

ZULLEN WE SAMEN AAN DE SLAG GAAN VOOR UW ORGANISATIE? Neem contact op
Bent u geïntereseerd in een van onze trainingen? Schrijf u in