BHV Vlam
BRN Brandbeveiliging ehbo trainingen
BRN Brandbeveiliging bhv trainingen
Brandprotectie
BRN Brandbeveiliging blusmiddelen

Q&A met Eric | Instructeur

BRNBrandbeveiliging Teamvan Heteren Eric

1. Wat is je naam en wat is je functie bij BRN Brandbeveiliging?
Mijn naam is Eric van Heteren. Ik ben werkzaam als instructeur bij BRN Brandbeveiliging.  

 2. Welke werkzaamheden horen bij jouw rol als bedrijfsleider bij BRN Brandbeveiliging?
“Ik verzorg cursussen op het gebied van Brand & Ontruiming, EHBO en ook kinder EHBO.”  

3. Welke kwaliteiten heb je nodig om in jouw rol een sterke aanvulling te zijn voor het team?
“Om een goede en sterke aanvulling te zijn voor het team vind ik het belangrijk dat je betrouwbaar, loyaal en collegiaal bent. Je moet klantgericht zijn en inlevingsvermogen hebben. Daarnaast is het hebben van mensenkennis een handige kwaliteit. Verder is een flexibele instelling erg belangrijk.”  

4. Waarom heb je voor BRN Brandbeveiliging gekozen als werkgever?
Ik ken Nico Langhout van mijn werk bij Brandweer Schiphol, daar werken we prettig samen. Toen Nico mij vroeg om voor BRN te komen werken heb ik daar geen seconde over nagedacht. BRN is een mooi groeiend bedrijf met leuke medewerkers. Ik ben blij dat ik daar onderdeel van mag uitmaken. 

5. Welke momenten sinds je aanstelling zijn je tot nu toe het meest bijgebleven en waarom?
“Dat is de jaarlijkse BRN BBQ! Het weerzien van iedereen die voor BRN werkt inclusief aanhang is erg gezellig. Het draagt ontzettend bij in het BRN gevoel, je hoort erbij en wordt gewaardeerd. 

6. Wat zijn voor jou de leukste werkdagen?
Als alles lekker en vlot verloopt en wanneer de klant zijn of haar waardering uitspreekt voor hetgeen zij hebben geleerd die dag.”  

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u vragen?