BHV Vlam
BRN Brandbeveiliging ehbo trainingen
BRN Brandbeveiliging bhv trainingen
Brandprotectie
BRN Brandbeveiliging blusmiddelen

Q&A met Raouf | Instructeur

Raoef van Mouwerik BHV instructeur

1. Wat is je naam en wat is je functie bij BRN Brandbeveiliging?
Mijn naam is Raoef van Mouwerik en ik ben één van de bhv– en EHBO-instructeurs bij BRN Brandbeveiliging. 

 2. Welke werkzaamheden horen bij jouw rol als bedrijfsleider bij BRN Brandbeveiliging?
Ik houd mij vooral bezig met het geven van instructies. Denk bijvoorbeeld aan bhv, EHBO en BLS-cursussen. Ook verzorg ik EHBO en BLS voor kinderen. Tevens verzorg ik voor een belangrijk deel de powerpointpresentaties met betrekking tot de lesstof die de instructeurs bij BRN Brandbeveiliging geven. 

3. Welke kwaliteiten heb je nodig om in jouw rol een sterke aanvulling te zijn voor het team?
In de basis natuurlijk de benodigde kennis en vaardigheden over de lesstof. Daarnaast denk ik dat flexibiliteit en goede communicatievaardigheden noodzakelijke eigenschappen zijn binnen deze rol. 

4. Waarom heb je voor BRN Brandbeveiliging gekozen als werkgever?
In beginsel was het vooral het vertrouwen dat ik heb in de mensen die daar werken. In de loop der tijd heb ik ook ervaren dat het bedrijf niet alleen in woorden, maar zeker ook in daden, betrokken is met het personeel. 

5. Welke momenten sinds je aanstelling zijn je tot nu toe het meest bijgebleven en waarom?
Er zijn geen specifieke momenten die er echt uit springen. Bij mij zijn het heel veel kleine gebeurtenissen die ik heb meegemaakt die zijn blijven hangen. Te veel om op te noemen!”  

6. Wat zijn voor jou de leukste werkdagen?
Eigenlijk heeft bijna iedere dag wel iets. De cursusgroep was bijvoorbeeld erg leuk en positief, je bent erin geslaagd minder enthousiaste deelnemers toch te motiveren, je ontvangt positieve feedback van cursisten, enz. In essentie haal ik echter wel het meeste voldoening uit de gedachte dat hetgeen de mensen hebben geleerd wellicht het verschil kan uitmaken en dat ik daar dan iets aan heb mogen bijdragen. Denk bijvoorbeeld aan een succesvolle reanimatie.” 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u vragen?