BHV Vlam
BRN Brandbeveiliging bhv training

BHV & Trainingen

Met een BHV training van BRN Brandbeveiliging weten uw medewerkers hoe zij moeten handelen bij onveilige situaties in het bedrijf. Onze BHV trainingen worden onder andere gegeven door ambulance- en brandweermedewerkers. Stuk voor stuk gespecialiseerde instructeurs die tijdens een echte calamiteit bij u voor de deur staan. U krijgt van hen een praktische uitleg waardoor u snel en adequaat leert reageren in geval van nood.

Onze filosofie

Kernwoorden binnen ons bedrijf zijn praktijkgericht, op de eigen werkplek, betrouwbaar, flexibel en persoonlijk. Wij staan ervoor om mensen op een praktische manier te scholen in hoe zij dienen om te gaan met realistische en stressvolle situaties die zij in hun dagelijkse werkomgeving tegen kunnen komen. Daarnaast willen we bedrijven en instellingen een stuk bewuster maken van de risico’s op de werkplek. Uniek op dit gebied is de nazorg die wij bedrijven en instellingen bieden.

Lees verder over onze filosofie en aanpak​

Ontruimingsoefening en -plan

Bedrijven die verplicht zijn tot het hebben van een ontruimingsplan, dienen dit plan regelmatig te oefenen door middel van een ontruimingsoefening. Wij verzorgen deze oefening van top tot teen. Tevens kunnen wij een ontruimingsoefening naadloos laten aansluiten op het ontruimingsplan. Een verplichting volgens de Arbowet!

BHV trainingen

Bij BRN Brandbeveiliging werken stuk voor stuk gespecialiseerde instructeurs die uw medewerkers graag leren hoe zij adequaat moeten handelen bij onveilige bedrijfssituaties. U krijgt een praktische uitleg en door middel van verschillende oefeningen leert u de juiste manier van handelen.

Training en levering AED

Wij leveren diverse merken AED’s. Door onze ervaring kunnen wij u van goed advies voorzien in gebruiksvriendelijkheid en eenvoudige bediening. Voor nog geen euro per dag kunt u al AED’s huren. De specialisten van BRN Brandbeveiliging helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en begeleiden bij het gebruik.

Nazorg bij calamiteiten

BRN Brandbeveiliging is gespecialiseerd in het begeleiden van personeel die een traumatische ervaring hebben meegemaakt. Wij trainen, ondersteunen en begeleiden  ook BedrijfsOpvangTeams. Onze medewerkers hebben veel expertise in traumaverwerking en hebben het vermogen om zich in te leven in de doelgroep.

Training en levering EHBO-materialen

BRN Brandbeveiliging is leverancier in EHBO-materialen. Om de juiste keuze te maken voor EHBO-materialen hebben wij een zeer divers aanbod. Door onze ruime ervaring in de professionele hulpverlening kunnen wij u van vakkundig advies voorzien om de juiste EHBO materialen aan te schaffen.

Bent u geïnteresseerd in een van onze trainingen?