BHV Vlam
BRN Brandbeveiliging ehbo trainingen
BRN Brandbeveiliging bhv trainingen
Brandprotectie
BRN Brandbeveiliging blusmiddelen

Over ons

BRN Brandbeveiliging uit Woerden is uw partner wanneer het gaat om brandveiligheid en bedrijfshulpverlening binnen bedrijven en instellingen. De specialisten van BRN Brandbeveiliging geven advies, trainingen en cursussen op maat om het risico op brand op de werkvloer te verkleinen. Tevens leren wij medewerkers adequaat te handelen in het geval van brand, ongevallen en calamiteiten. Voor BHV trainingen, brandprotectie en blusmiddelen bent u bij ons aan het goede adres!

Onze filosofie

BRN Brandbeveiliging is de partner voor bedrijven en instellingen als het gaat om bedrijfshulpverlening en brandveiligheid. Wij bieden bedrijven een op maat advies als het gaat om het verkleinen van de risico’s en het adequaat handelen op het gebied van brand, ongevallen en calamiteiten. Kernwoorden in ons bedrijf zijn praktijkgericht, op de eigen werkplek, betrouwbaar, flexibel en persoonlijk.

Wij staan er voor mensen op een praktische manier te scholen in hoe om te gaan met realistische stressvolle situaties die zij in hun dagelijkse werkomgeving tegen kunnen komen. Daarnaast willen we bedrijven en instellingen een stuk bewuster maken van de risico’s op de werkplek.

Het verzorgen en onderhouden van brandblusmiddelen, EHBO-koffers, AED’s, vluchtplannen en risico-inventarisaties is daarom ook onderdeel van het totaal pakket aan (brand)veiligheid wat wij bedrijven en instellingen willen bieden. Uniek op dit gebied is de nazorg die wij bedrijven en instellingen bieden. Mocht uw bedrijf of instelling na een training bij ons, daadwerkelijk te maken krijgen met een heftig incident, dan zijn wij er ook voor het opvangen van de medewerkers. 

Onze aanpak

Na een eerste telefoontje of contact gaan we met de klant in gesprek over de wensen of zorgen die er zijn rondom het thema (brand)veiligheid. De klant geeft aan waar zijn behoeften of vragen liggen en wij maken daarop een offerte op maat. Wij zoeken naar de meest praktisch werkbare oplossing die voldoet aan wet- en regelgeving maar daarnaast ook ‘op het lijf’ van de organisatie geschreven is. Wij werken met gediplomeerde instructeurs en medewerkers uit de praktijk, u moet daarbij denken aan brandweermannen/vrouwen en ambulancehulpverleners.

Mensen die in hun dagelijkse praktijk te maken hebben met stressvolle situaties en als geen ander weten hoe te handelen maar ook uit eigen ervaring weten wat de impact van een calamiteit kan zijn. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van (brand)veiligheid en kunnen een juiste vertaling maken van de theorie naar de praktijk.

Lange termijn

Over vijf jaar hopen wij als bedrijf in Woerden en omstreken de partner voor vele bedrijven en instellingen te zijn op het gebied van (brand)veiligheid. Wij zien uit naar het opbouwen van een vaste klantenkring waarin iedere klant zich met persoonlijke aandacht van BRN Brandbeveiliging gesterkt voelt op dit onderwerp. De kwaliteit is en blijft onze focus. Wij houden vast aan onze praktische inslag en zijn geslaagd als al onze klanten ook daadwerkelijk meer handelingsbekwaam zijn in geval van nood.

Het team

Bonne René van Ringelesteijn​

Nico Langhout​

Martine Schouten-Valk​

Fien Ruijgrok

Job Ros

Instructeur / Adviseur

job@brnbrandbeveiliging.nl

Jos van Leeuwen

Onderhoudsdeskundige blusmiddelen 

info@brnbrandbeveiliging.nl

Gijs van Brenk

Lars van Eijk

Rolf Hoogerbrugge

Thomas Merkestein

John Muijt

Esther van Brenk

Andrea Groen in't Wout

Denice Kastelein

Administratief medewerker

denice@brnbrandbeveiliging.nl

Bas Borsboom

Onderhoudsdeskundige blusmiddelen

bas@brnbrandbeveiliging.nl

Femke Vergeer

Nathasja Rekers

Mark de Wit

Veiligheidskundige

mark@brnbrandbeveiliging.nl

Bent u geïnteresseerd in een van onze trainingen?