BHV Vlam
BRN Brandbeveiliging ehbo trainingen
BRN Brandbeveiliging bhv trainingen
Brandprotectie
BRN Brandbeveiliging blusmiddelen

Over ons

BRN Brandbeveiliging uit Woerden is uw partner wanneer het gaat om brandveiligheid en bedrijfshulpverlening binnen bedrijven en instellingen. De specialisten van BRN Brandbeveiliging geven advies, trainingen en cursussen op maat om het risico op brand op de werkvloer te verkleinen. Tevens leren wij medewerkers adequaat te handelen in het geval van brand, ongevallen en calamiteiten. Voor BHV trainingen, brandprotectie en blusmiddelen bent u bij ons aan het goede adres!

Onze filosofie

BRN Brandbeveiliging is de partner voor bedrijven en instellingen als het gaat om bedrijfshulpverlening en brandveiligheid. Wij bieden bedrijven een op maat advies als het gaat om het verkleinen van de risico’s en het adequaat handelen op het gebied van brand, ongevallen en calamiteiten. Kernwoorden in ons bedrijf zijn praktijkgericht, op de eigen werkplek, betrouwbaar, flexibel en persoonlijk.

Wij staan er voor mensen op een praktische manier te scholen in hoe om te gaan met realistische stressvolle situaties die zij in hun dagelijkse werkomgeving tegen kunnen komen. Daarnaast willen we bedrijven en instellingen een stuk bewuster maken van de risico’s op de werkplek.

Het verzorgen en onderhouden van brandblusmiddelen, EHBO-koffers, AED’s, vluchtplannen en risico-inventarisaties is daarom ook onderdeel van het totaal pakket aan (brand)veiligheid wat wij bedrijven en instellingen willen bieden. Uniek op dit gebied is de nazorg die wij bedrijven en instellingen bieden. Mocht uw bedrijf of instelling na een training bij ons, daadwerkelijk te maken krijgen met een heftig incident, dan zijn wij er ook voor het opvangen van de medewerkers. 

Onze aanpak

Na een eerste telefoontje of contact gaan we met de klant in gesprek over de wensen of zorgen die er zijn rondom het thema (brand)veiligheid. De klant geeft aan waar zijn behoeften of vragen liggen en wij maken daarop een offerte op maat. Wij zoeken naar de meest praktisch werkbare oplossing die voldoet aan wet- en regelgeving maar daarnaast ook ‘op het lijf’ van de organisatie geschreven is. Wij werken met gediplomeerde instructeurs en medewerkers uit de praktijk, u moet daarbij denken aan brandweermannen/vrouwen en ambulancehulpverleners.

Mensen die in hun dagelijkse praktijk te maken hebben met stressvolle situaties en als geen ander weten hoe te handelen maar ook uit eigen ervaring weten wat de impact van een calamiteit kan zijn. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkeling op het gebied van (brand)veiligheid en kunnen een juiste vertaling maken van de theorie naar de praktijk.

Lange termijn

Over vijf jaar hopen wij als bedrijf in Woerden en omstreken de partner voor vele bedrijven en instellingen te zijn op het gebied van (brand)veiligheid. Wij zien uit naar het opbouwen van een vaste klantenkring waarin iedere klant zich met persoonlijke aandacht van BRN Brandbeveiliging gesterkt voelt op dit onderwerp. De kwaliteit is en blijft onze focus. Wij houden vast aan onze praktische inslag en zijn geslaagd als al onze klanten ook daadwerkelijk meer handelingsbekwaam zijn in geval van nood.

Het team

Bonne René van Ringelesteijn​

De technische man van BRN Brandbeveiliging die als brandweerofficier, ieder bedrijf van het juiste advies op maat kan voorzien als het gaat om (brand)veiligheid. Zijn nuchtere kijk en no nonsense mentaliteit maakt hem een betrouwbare partner als het gaat om vragen rondom het thema (brand)veiligheid. Met zijn werk als brandweerofficier heeft hij naast de praktijk, ook zicht op de beleidsmatige kant van het omgaan met heftige incidenten/ calamiteiten.

Wil je meer weten?
Stuur dan een e-mail naar:
bonnerene@brnbrandbeveiliging.nl

Nico Langhout​

De commerciële man van BRN Brandbeveiliging die met zijn jarenlange ervaring als brandweerman en instructeur op gebied van brand en calamiteiten, weet waar hij over praat. Kracht van Nico is om die ervaring om te zetten in het opleiden van mensen in het omgaan met stressvolle situaties. Al jaren worden er BHV opleidingen aangeboden die vooral een theoretische inslag hebben, jammer want juist die praktische handvatten zijn zo nodig op de werkvloer. Daarom BRN Brandbeveiliging, een bedrijf ontstaan vanuit de praktijk, dat zo veel mogelijk wil aansluiten bij de realiteit.

Wil je meer weten?
Stuur dan een e-mail naar:
nico@brnbrandbeveiliging.nl

Walter Esteie​

Walter is sinds 1 september 2018 de bedrijfsleider bij BRN. Walter is al jaren vrijwilliger bij de brandweer en kent Nico en Bonne René dan ook al heel lang. Walter is de man van het organiseren en structuren aanleggen. Daarnaast is hij een specialist op het gebied van MVO en Milieu. Maar Walter kan ook ingezet worden als brandwacht, veiligheidsman of om brandblussers te controleren en dat alles VCA gecertificeerd. Walter werkt rustig en efficiënt en verliest daarbij het doel niet uit het oog om de klant perfect van dienst te zijn.

Wil je meer weten?
Stuur dan een e-mail naar:
walter@brnbrandbeveiliging.nl

Martine Schouten-Valk​

Martine is sinds oktober 2016 werkzaam als Office Manager bij BRN Brandbeveiliging. Bij BRN Brandbeveiliging houdt Martine zich vooral bezig met het plannen en organiseren van alle trainingen en onderhoud en alles wat daarbij komt kijken. Bij Martine kunnen klanten terecht met allerlei vragen. Martine is het eerste aanspreekpunt op kantoor, voor zowel klanten, instructeurs als collega’s. Tevens is zij verantwoordelijk voor de administratie.

Wil je meer weten?
Stuur dan een e-mail naar:
martine@brnbrandbeveiliging.nl

Lars van Eijk

Lars, één van de jongste medewerkers van ons bedrijf en speciaal aangenomen omdat hij veel verstand heeft van automatisering. Hij weet zijn kennis van computersystemen, zijn enthousiasme en zijn brandweerachtergrond (vrijwilliger bij Woerden) mooi te combineren om zo het bedrijf intern efficiënter te laten verlopen. Daarnaast is hij specialist brandprotectie, ter ondersteuning van de uitvoerende dienst, zorgt hij er voor dat de logboeken, certificering en adviezen op maat zijn.

Wil je meer weten?
Stuur dan een e-mail naar:
lars@brnbrandbeveiliging.nl

Job Ros

De duizendpoot van BRN Brandbeveiliging. Job Ros zit al sinds zijn jeugd bij de brandweer en heeft hierdoor veel affiniteit met brandbeveiliging. Na jarenlang in de horeca te hebben gewerkt is Job in juli 2017 begonnen met onderhoud voor ons en is hij op 1 november vast in dienst gekomen. Job is verantwoordelijk voor een groot deel van het onderhoud aan al onze geleverde materialen. Job staat als adviseur en instructeur voor u klaar om uw vraagstukken omtrent brandbeveiliging en opleidingen op te lossen.

Wil je meer weten?
Stuur dan een e-mail naar:
job@brnbrandbeveiliging.nl

Fien Ruijgrok

Fien Ruijgrok is sinds september 2018 werkzaam bij BRN Brandbeveiliging als instructeur EHBO, kinder EHBO en BHV. Oorspronkelijk heeft zij een achtergrond in de zorgsector, maar 2,5 jaar geleden toch besloten om meer de instructie kant op te gaan. Het werken met mensen blijf ik ontzettend leuk vinden. Als instructeur is het iedere dag weer een uitdaging om de cursisten vaardigheden aan te leren passend bij de situaties op de werkvloer. Bovendien moet je als instructeur jezelf ook blijven ontwikkelen en leergierig blijven en zo is geen dag hetzelfde.

Wil je meer weten?
Stuur dan een e-mail naar:
fien@brnbrandbeveiliging.nl

Gijs van Brenk

Gijs is een vast gezicht binnen BRN Brandbeveiliging. Al jaren verbonden aan de brandweer in Zegveld, neemt hij veel ervaring mee op het gebied van brand en brandveiligheid. Bij BRN Brandbeveiliging richt hij zich op het geven van NIBHV / Rode Kruis gecertificeerde trainingen, BHV advies en ontruimingsplannen. 
Wil je meer weten?
Stuur dan een e-mail naar:
gijs@brnbrandbeveiliging.nl

Leon Scheefhals

Leon is een instructeur die zich richt op het verzorgen van de BHV trainingen. Hij leert u of uw medewerkers graag hoe zij adequaat moeten handelen bij onveilige bedrijfssituaties. Van Leon krijgen ze een praktische uitleg en diverse oefeningen om zo realistisch mogelijk te oefenen. In zijn vrije tijd is Leon onder andere actief bij de brandweer Woerden.

Wil je meer weten?
Stuur dan een e-mail naar:
leon@brnbrandbeveiliging.nl

John Muijt

John is werkzaam bij BRN Brandbeveiliging als BHV instructeur. Hij is al jaren werkzaam bij brandweer Zegveld. Door deze werkzaamheden heeft John een schat aan praktijk ervaring die goed van pas komen tijdens de trainingen.  Bij BRN Brandbeveiliging richt hij zich op het geven van BHV trainingen.

Wil je meer weten?
Stuur dan een e-mail naar:
john@brnbrandbeveiliging.nl

Jos van Leeuwen

Jos is ons gezicht op het gebied van brandblusmiddelen, hij geeft advies, doet keuringen en is een echte allrounder als het op blusmiddelen aankomt. Hij zorgt er voor dat ons bedrijf als onderhouds deskundige blijven werken. Jos is daarnaast al meer dan 30 jaar lid van de vrijwillige brandweer in Woerden. Met zijn servicegerichte en klantvriendelijke instelling zien klanten hem graag komen.

Wil je meer weten?
Stuur dan een e-mail naar:
info@brnbrandbeveiliging.nl

Rolf Hoogerbrugge

Rolf is onze specialist in de brandprotectie. Door zijn jaren lange ervaring in de bouw is hij de man die u moet hebben als doorvoeringen zoals ventilatiekanalen, elektrakabelgoten, kunststof leidingen, metalen leidingen, naden, voegen, dilataties en kleine openingen brandwerend moeten worden gemaakt, komt Rolf het voor u regelen. In zijn vrije tijd is Rolf onder andere actief bij de brandweer Zegveld.

Wil je meer weten?
Stuur dan een e-mail naar:
info@brnbrandbeveiliging.nl

Esther van Brenk

Esther is werkzaam bij BRN Brandbeveiliging als Gastvrouw. Ze ontvangt en verzorgt alles naar wensen van de klanten. U wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee en de rest van de dag door haar verzorgd. Tevens regelt Esther alles in ons pand op facilitair gebied.

Wil je meer weten?
Stuur dan een e-mail naar:
info@brnbrandbeveiliging.nl

Bent u geïnteresseerd in een van onze trainingen?